28.2.10

Es temps...

Com sabreu, ahir dissabte 27 va ser la presentació de la Coalició Compromís. Com molts diuen, "hem disparat el primer masclet". Ara falta posar en marxa la traca sensera.
Molt s'ha escrit i parlat sobre la coalició del nostre partit, el BLOC, amb Iniciatia i els Verds, i amb Joan Ribó. Opinions hi han per a tots els gustos, a uns pot agradar més i a altres menys... Com sempre i com en qualsevol ocasió, totes les opinions son vàlides, sempre que estiguen basades en el respecte a l'altre i en la búsqueda del millor per al partit i per al País.
Certament tots volem el millor per al nostre País i per al BLOC, i en la col·laboració de tots de ben segur que trobarem el camí més adient.
Des de l'Equip d'Innovació Organitzativa anem a continuar en la tasca encetada per la Secretaria d'Organització per tal de fer del BLOC un partit cada vegada més gran. Estem treballant i anem a continuar fent-ho per tal d'enfortir els nostres col·lectius, i proporcionar-los ferramentes més eficients per tal d'assolir els nostres objectius polítics i electorals.
Ja ens hem reunit amb molts col·lectius i comarques. La nostra funció es ser-vos útils , i la nostra meta "guanyar el 2011".
Estem a la vostra disposició per a fr-nos més forts a nivell orgànic, i així aconseguir el que tots volem: fer del BLOC el partit de referència del País Valencià.






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada