11.6.10

Retallada versus gestió

Les treballadores i els treballadors ens manifestem contra el decret del Govern de 20 de maig perquè representa un atemptat contra el benestar social.

Retalla el sou dels empleats del sector públic, des del grup més baix al més alt.

Retalla ajudes que havia donat sense mesura per clientelisme partidista, ajudes que no són per renda sinó per aconseguir vots.

Congela pensions i rebaixa les ajudes a la dependència.

I tot perquè davant d’una crisi que es mostrava evident l’any 2008 va respondre amb mesures que s’ha vist inadequades: els 13 mil milions d’euros donats als ajuntaments no han fet baixar l’atur que ha anat creixen fins arribar als més de quatre milions. Però si que han seguit omplint les butxaques d’empresaris de la construcció, que van veure com la demanda d’habitatges queia. 

Ara som qui hem de pagar els plats trencats, hem de pagar la falta de gestió de governs de l’estat, autonòmics, provincials i locals que no han fet un ús eficaç dels fons públics. 

Mentrestant davant aquesta retallada seguim veient com des de les diferents institucions es continua malbaratant els diners públics. 

Per això la nostra resposta no acaba el dia 8 de juny amb la vaga i les manifestacions, és ara quan comença. 

Per això hem de manifestar la nostra opinió davant de les despeses que s’anuncien i denunciar totes aquelles que no busquen el progrés social sinó el clientelisme i la búsqueda fàcil del vot.

Per una racionalització i una gestió eficaç dels béns públics: feu-vos sentir.  

Xavier Ivorra Sala

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada